Aanmelden - Ermelo Logopediepraktijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zoek

Aanmelden

Indien u of uw kind logopedie nodig heeft, dan kunt u zich op 2 manieren bij ons aanmelden.

  • U kunt ons tijdens de openingstijden (zie contact) bellen op telefoonnummer 06-48480356. Als wij in behandeling zijn, dan krijgt u de voicemail. Spreekt u deze in met naam en telefoonnummer, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.


  • U vult het contactformulier in op deze website. Na ontvangst van dit formulier zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Klik HIER voor het contactformulier.


Tijdens de eerste afspraak wordt een uitgebreide intake gedaan om de klacht goed in kaart te brengen. Daarna volgt een logopedisch onderzoek. Bij kinderen met problemen in de spraak/taalontwikkeling kan het onderzoek meer consulten duren.

Na afloop van het onderzoek zal de behandelend logopedist met u de resultaten doornemen. Zij zal met u besluiten of behandeling nodig is, met welke frequentie de behandeling zal plaatsvinden en wat de behandeldoelen zullen zijn. Van dit onderzoek zal zij een verslag maken voor de verwijzend arts en u zal hiervan een kopie ontvangen. De doelen zullen regelmatig met u geƫvalueerd worden tijdens de duur van de behandeling.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu